ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ένας Κουέστα δεν φτάνει, θέλει άλλους 10 στη ρεβάνς!

O Άρης δεν αποκλείστηκε ακόμα, αλλά (έτσι) δεν μπορεί και να προκριθεί!

Άρης: Αν δεν ήταν ο Κουέστα, ο Άρης θα κοιτούσε τώρα την πρεμιέρα της Super League και τον Λεβαδειακό!
Άρης: Αν δεν ήταν ο Κουέστα, ο Άρης θα κοιτούσε τώρα την πρεμιέρα της Super League και τον Λεβαδειακό!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Αν δεν ήταν ο Κουέστα, ο Άρης θα κοιτούσε τώρα την πρεμιέρα της Super League και τον Λεβαδειακό! Εξαιρετικός ο Ισπανός αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός για να γυρίσει το 2-0 του Τελ Αβίβ.

Ναι, ο Ολλανδός ρέφερι ήταν κακός. Ναι, ο Καμάτσο χάνει στο 95′ αυτό που απλά δεν μπορεί να χαθεί. Ναι σε όλα. Αλλά! Ο Άρης έχει κάνει ένα τραγικό πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ , κόντρα στην Μακάμπι που δεν μας «θάμπωσε» κιόλας, κι αν δεν είχε τον Κουέστα, ο επαναληπτικός της επόμενης Πέμπτης (11/8) θα ήταν εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας κάνει εξαιρετικό ματς, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων». Ο Καμάτσο θα μπορούσε εύκολα για την κλάση να κάνει το 2-1 στο τέλος, αλλά πιο εύκολα θα μπορούσε το 2-0 να ήταν τρία και 4-0!

Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα του Χερμάν Μπούργος. Το 4-2-3-1 και ο παίκτης παραπάνω στο κέντρο, δεν κάλυψε τα κενά που είδαν όλοι στα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Το δίδυμο Ντουκουρέ – Νταμπό δεν τράβηξε. Οχι οτι οι υπόλοιποι πετούσαν «φωτιές». Ακόμα και ο Μπράμπετς που είναι ποδοσφαιριστής του επτά, στο Ισραήλ ήταν μακριά από τα στάνταρ του.

Ολα ξεκινούν και τελειώνουν από τον «κυματοθραύστη» στον άξονα. Ο Νταμπό αργός και δεν είναι 6άρι. Ο Ντουκουρέ ούτε για δύο έτρεξε και μάρκαρε, ούτε όμως και για τον εαυτό του. Ο Ντιόπ που είναι κανονικό 6άρι, δεν είναι ακόμα έτοιμος. Και είναι και επιρρεπής στις κάρτες. Άλλος δεν υπάρχει!

Η Μακάμπι έκοψε εύκολα τον Άρη στα δύο. Ολα τα υπόλοιπα ήρθαν εύκολα. Τελικό σκορ 2-0 από μια Μακάμπι που δεν θα κάνει… βόλτα στο «Βικελίδης». Ένα σκάρτο 15λεπτο ανέβασε λίγο στροφές ο Άρης και απείλησε δύο φορές με τον Καμάτσο και μια με τον Ντουκουρέ.

Η ομάδα του Μπούργος δεν έχει αποκλειστεί ακόμα. Και αυτό οφείλεται στον Κουέστα. Δεν είναι το φαβορί, ούτε στο 50-50 οι πιθανότητες, αλλά ελπίδες υπάρχουν.

Για να τις διεκδικήσει όμως τεκμηριωμένα και όχι… φιλολογικά, ένας Κουέστα μόνος του δεν φτάνει. Χρειάζονται (τουλάχιστον) άλλοι 10! Για αρχή και βλέπουμε!

Υ.Γ. Ο Μανού Γκαρθία δεν είναι στο 100%, αλλά δύσκολα δεν θα είναι βασικός την ερχόμενη Πέμπτη!

 

Exit mobile version