ΑΡΗΣ

Αντέμ: «Στα αποδυτήρια συζητάμε για το πρωτάθλημα»

Τιμή που βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, αισθάνεται ο Αλί Αντέμ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Άρης: Ο Αλί Αντέμ επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τιμή που βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, αισθάνεται ο Αλί Αντέμ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Αντέμ τόνισε με πόση ανυπομονησία περιμένει το ντεμπούτο του, ενώ ακόμη αποκάλυψε ότι στα αποδυτήρια «…συζητάμε για να γίνουμε πρωταθλητές».

Ακόμη ο Σκοπιανός μέσος αναφέρθηκε στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, ενώ δήλωσε βέβαιος πως ο «Θεός του πολέμου» θα φύγει από το Αγρίνιο την προσεχή Κυριακή με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντέμ στη Nova…

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Περιμένω το ντεμπούτο μου. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Υπάρχει ανταγωνισμός. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και μπορώ να μάθω από εκείνους».

Για τη θέση του: «Μπορώ να παίξω στο κέντρο είτε ως αμυντικός χαφ είτε ως επιθετικός, απλά θέλω να παίζω».

Για τον στόχο του Άρη και τον κόουτς: «Θέλουμε να κοιτάμε ψηλά και στα αποδυτήρια μιλάμε για να γίνουμε πρωταθλητές. Θέλουμε να παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, να κερδίζουμε και πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο προπονητής περιμένει από μένα να βελτιώνομαι, να παίζω καλά και γρήγορα, να δουλεύω και να προσαρμόζομαι».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι δύσκολο, όμως είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στις επίσημες υποχρεώσεις με τους τρεις βαθμούς», κατέληξε ο Αντέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σούντγκρεν: «Πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του Μάντζιου – Να προσφέρω στον Άρη»

Exit mobile version