ΑΡΗΣ

Αποκλειστικό: Η Σέλτικ ανέβασε την προσφορά της για Πάλμα!

Η Σέλτικ έστειλε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Λουίς Πάλμα - Άμεσες οι εξελίξεις για τον επιθετικό από την Ονδούρα!

Αποκλειστικό: Η Σέλτικ ανέβασε την προσφορά της για Πάλμα!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η αρχική πρόταση των 4,1 εκ. ευρώ της Σέλτικ απορρίφθηκε για τον Λουίς Πάλμα, ωστόσο οι Κέλτες επανήλθαν με νέα βελτιωμένη!

Η πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον Λουίς Πάλμα, την οποία αποκάλυψε το Sportime είναι εξαιρετική και δύσκολα θα την απορρίψει ο Άρης.

Λίγο πριν πέσουν στην κυριολεξία οι υπογραφές, εμφανίστηκε η Σέλτικ, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, προσέφερε 4,1 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον επιθετικό από την Ονδούρα.

Η αρχική πρόταση των Σκωτσέζων απορρίφθηκε, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (25/8) οι Κέλτες επανήλθαν, ανεβάζοντας την προσφορά τους, τόσο των χρημάτων που θα βάλει στα ταμεία του ο Άρης, όσο και εκείνων που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει! Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι η προσφορά αγγίζει πλέον τα 5 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο ικανοποιεί τον Άρη.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και φαντάζει δεδομένο ότι ο Πάλμα θα αποχωρήσει άμεσα. Ίσως και μέσα στη μέρα ή το αργότερο εντός του Σαββατοκύριακο. Ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει για που.

Τα χρήματα που προσφέρουν και τα δύο κλαμπ είναι πολλά και είναι σίγουρο ότι όπου και αν πάει τελικά ο Πάλμα, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη πώληση που θα έχει κάνει στην ιστορία του ο Άρης!

Exit mobile version