ΑΡΗΣ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρόταση που έκανε ο Άρης στον Ιντέγε

Το Sportime αποκαλύπτει την πρόταση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Μπράουν Ιντέγε προκειμένου να διατηρήσει τον Νιγηριανό στον Άρη.

Αποκλειστικό του Sportime: Αυτή είναι η πρόταση που έκανε ο Άρης στον Ιντέγε
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Sportime στο φύλλο της 26ης Μαΐου αποκάλυψε τους πέντε συν έναν, παίκτες που θέλει ο Άρης να κρατήσει στο Βικελίδης και τα οικονομικά δεδομένα για τον καθένα.

Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέρ Ματίγια, οι πρώτοι στη λίστα. Τρίτος στη σειρά, ο Μιχάι Κορχούτ. Και ο πιο…χαμηλόμισθος από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν Καρυπίδης – Χαριστέας – Ενινγκ. Η πρόταση στον Ιντέγε.

Οσον αφορά τον Ούγγρο έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 120 χιλιάρικα, χρήματα που τα δίνουν οι κιτρινόμαυροι -ίσως και κάτι ψιλά παραπάνω- αφού ξέρουν ότι θα κάνουν… απόσβεση και από τις συμμετοχές του αριστερού μπακ με την Εθνική του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βικελίδης»: Βιολογικός καθαρισμός σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα (pic)

Παρακάτω ο Ντάνιελ Λάρσον. Δύσκολος όμως ο Σουηδός. Και λόγω κασέ και λόγω ηλικίας. Ο Αρης θα τον κρατούσε, αλλά όχι με το ίδιο συμβόλαιο. Ο Σκανδιναβός είχε συμβόλαιο ύψους 220 χιλιάδων ευρώ και αν θέλει να μείνει, πρέπει να… πέσει. Στα μισά περίπου.

Τελευταίος, ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο 140 χιλιάρικα! Πάρα πολλά για 3ο-4ο στόπερ. Ελάχιστες συμμετοχές, φτωχή παρουσία, αλλά αν πέσει στα… μισά, μάλλον θα μείνει. 50% ψαλίδι θα είναι η προσφορά του Αρη, ήτοι στις 70 χιλιάδες ευρώ. Αν θέλει. Αλλιώς η ΠΑΕ θα του ευχηθεί καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Συν ένας ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός έχει φέτος συμβόλαιο στα 550 χιλιάρικα.. Αυτά τα λεφτά δεν παίζουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o Καρυπίδης του έκανε πρόταση. Μειωμένη εννοείται. 300 χιλιαρικάκια και αν θέλει ο ποδοσφαιριστής. Αλλιώς τον… ευχαριστεί για την προσφορά του και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ιντέγε, πάντως, το σκέφτεται, αφού όπως και οι περισσότεροι ξένοι, γουστάρουν τρελά τη Θεσσαλονίκη. Οπότε, όλα ανοιχτά. Πάντως και αρνητική να είναι η απάντηση του, ο Καρυπίδης έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του για την γραμμή κρούση των κιτρινόμαυρων.

Exit mobile version