ΑΡΗΣ

Άρης: Αυτοί οι δύο παίκτες… κάηκαν!

Την  επιστροφή του στην Ελλάδα επιθυμεί διακαώς ο Τάσος Αυλωνίτης, αλλά αν θα γίνει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του δεν θα είναι ο Άρης. Το θέμα που διατηρείται στο προσκήνιο μεταξύ Άρη – Αυλωνίτη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Στουρμ Γκρατς, απλά δεν υφίσταται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις...

Άρης: Κοντά στη συμφωνία με τον Τάσο Αυλωνίτη
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την  επιστροφή του στην Ελλάδα επιθυμεί διακαώς ο Τάσος Αυλωνίτης, αλλά αν θα γίνει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του δεν θα είναι ο Άρης.

Το θέμα που διατηρείται στο προσκήνιο μεταξύ Άρη – Αυλωνίτη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Στουρμ Γκρατς, απλά δεν υφίσταται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 10 Αυγούστου η «πρώτη»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και παρά την θετική εισήγηση Χαριστέα – Ενινγκ, ο Αυλωνίτης δεν θα φορέσει τη φανέλα του Άρη. Τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι. Στο μέλλον ίσως. Οι προτεραιότητες για τη θέση του στόπερ είναι άλλες και οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι κυρίως ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Οι κινήσεις που θα ανακοινωθούν μετά την άρση του ban, όπως αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης είναι από το πάνω… ράφι και εκτός από τους ήδη γνωστούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (Μέγερι, Σάκιτς, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Σαντίκου), υπάρχουν προχωρημένες επαφές και προφορικές συμφωνίες και με άλλους παίκτες που θα κάνουν αίσθηση!

Μέσα σε εκείνους που θα αποκτηθούν δεν είναι ούτε ο Κρίστιαν Λόπεζ. Το συμβόλαιό του 31χρονου επιθετικού με την Λας Πάλμας ολοκληρώθηκε, αλλά ούτε αυτός θα έρθει στο «Βικελίδης». Το όνομα του σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime σβήστηκε από την transfer list που έχει ο Άρης. Πάνε γι’ άλλα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά

Exit mobile version