ΑΡΗΣ

Άρης: Αυτοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό

Άρης: Αυτούς τους παίκτες επέλεξε ο Τόλης Τερζής στην αποστολή ενόψει του σημαντικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Βικελίδης».

Άρης: Αυτοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με μία προπόνηση το Σάββατο (5/10) ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική της Super League 1. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης – Ολυμπιακός: Το κανάλι της αναμέτρησης

Ο Τόλης Τερζής κάλεσε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Λούκας Σάσα φυσικά ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία στο της περασμένης εβδομάδας με την ΑΕΛ λόγω τιμωρίας.

Εξάλλου στους «εκλεκτούς» συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Μάρτιν Τόνσο όσο και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Από εκεί και πέρα πολύς κόσμος αναμένεται να βρεθεί για μία ακόμη φορά στο γήπεδο. Παρά τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή οι άνθρωποι του Άρη αναμένουν πάνω από 17-18 χιλιάδες κόσμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διατίθενται αύριο, Κυριακή, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version