ΑΡΗΣ

Άρης: Αγκάνθο και άλλοι τρεις διεκδικούν οφειλόμενα της παλιάς ΠΑΕ

Στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγαν οι Αγκάνθο, Κύργιας, Βλάχος και Κοτσαρίδης, διεκδικώντας χρήματα από οφειλές της παλιάς ΠΑΕ Άρης. Όπως αναφέρει το pressaris, σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και για παλιότερες υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης εφόσον οι παίκτες  δικαιωθούν τότε θα λάβουν το 50% του ποσού που θα επιδικαστεί. Στην περίπτωση του Νταβίντ Αγκάνθο, το ποσό ανέρχεται...

Στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγαν οι Αγκάνθο, Κύργιας, Βλάχος και Κοτσαρίδης, διεκδικώντας χρήματα από οφειλές της παλιάς ΠΑΕ Άρης.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγαν οι Αγκάνθο, Κύργιας, Βλάχος και Κοτσαρίδης, διεκδικώντας χρήματα από οφειλές της παλιάς ΠΑΕ Άρης.

Όπως αναφέρει το pressaris, σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και για παλιότερες υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης εφόσον οι παίκτες  δικαιωθούν τότε θα λάβουν το 50% του ποσού που θα επιδικαστεί. Στην περίπτωση του Νταβίντ Αγκάνθο, το ποσό ανέρχεται στο 50% των 80.000 ευρώ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με βάση τις έως τώρα αποφάσεις, η περίπτωση του Κοτσαρίδη εμπίπτει στην ίδια «κατηγορία» με αυτή του Τριανταφυλλάκου. Συνεπώς είναι πιθανό να του επιδικαστεί το 50% (αξιώνει 30.000 ευρώ).

Από εκεί και πέρα οι προσφυγές των Κύργια (90.000) και Βλάχου (50.000) αναμένεται να απορριφθούν, όπως συνέβη και με τους Παπαζαχαρία, Κουλουχέρη, Καπετάνο, Παπαστεριανό και αρκετούς άλλους.

Exit mobile version