ΑΡΗΣ

Άρης: Αγωνία για τυχόν νέα κρούσματα!

Άρης: Νέα προβλήματα προέκυψαν για τους Θεσσαλονικείς.

Και δεύτερο κρούσμα ανακοίνωσε ο Άρης. Νέα pcr τεστ και σε... αναμένα κάρβουνα, ενόψει των αποτελεσμάτων οι «κιτρινόμαυροι».
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Και δεύτερο κρούσμα ανακοίνωσε ο Άρης. Νέα pcr τεστ και σε… αναμένα κάρβουνα, ενόψει των αποτελεσμάτων οι «κιτρινόμαυροι».

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής προέκυψε θετικός, μετά τα rapid τεστ που έγιναν το πρωί της Δευτέρας στους «κιτρινόμαυρους».

Με απόφαση της ΠΑΕ Άρης η απογευματινή προπόνηση αναβλήθηκε και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε και σε μοριακά τεστ, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός της ημέρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ποδοσφαιριστής που βγήκε θετικος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ήταν στο γήπεδο, γεγονός που μεγαλώνει την αγωνία των ανθρώπων της ομάδας. Μια μικρή ανησυχία για νέα κρούσματα υπάρχει.

Να σημειωθεί οτι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε καραντίνα και δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Για την προσεχή αναμέτρηση υπάρχουν και τα ερωτηματικά Φαμπιάνο και Σούντγκρεν. Aμφότεροι έχασαν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

 

Exit mobile version