ΑΡΗΣ

Άρης: Ανένδοτος ο διαιτητής Βάτσιος για να γίνει το ματς με Παναιτωλικό

Αρκετοί οπαδοί του ρωτούσαν γιατί η ΠΑΕ καθάρισε τον αγωνιστικό χώρο του «Βικελίδης» και το ματς με Παναιτωλικό διεξήχθη κανονικά.

Αρκετοί οπαδοί ρωτούσαν γιατί η ΠΑΕ Άρης καθάρισε τον αγωνιστικό χώρο του «Βικελίδης» και το ματς με Παναιτωλικό διεξήχθη κανονικά. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Αρκετοί οπαδοί του ρωτούσαν γιατί η ΠΑΕ καθάρισε τον αγωνιστικό χώρο του «Βικελίδης» και το ματς με Παναιτωλικό διεξήχθη κανονικά.

Μάλιστα κάποιοι έφερναν ως παράδειγμα το γεγονός ότι την ίδια ώρα το «Αλκαζάρ» δεν καθαρίστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ να αναβληθεί. Οπότε αναρωτιόντουσαν γιατί το έκανε η ΠΑΕ Άρης. Ο Ρόλος που έπαιξε ο Βάτσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι ήταν δύο. Ο πρώτος ήταν ότι η χιονόπτωση ήταν σαφώς πιο έντονη στην πόλη της Λάρισας, με αποτέλεσμα το χιόνι να φτάνει στο γήπεδο τους 12 πόντους. Αντιθέτως στο «Βικελίδης» ήταν στους 5 πόντους.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος ήταν ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος, ο οποίος ήταν ανένδοτος στο να γίνει το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν βγήκε για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο έλεγε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Άρη ότι «… θα περιμένω και μια ώρα παραπάνω μέχρι να καθαριστεί το γήπεδο. Καθαρίστε το».

Γενικότερα ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αττικής ήταν αποφασισμένος να μην αναβάλει το παιχνίδι, παρότι η κακοκαιρία Μήδεια έχει πλήξει ολόκληρη τη χώρα.

Έτσι ο Άρης ήταν ουσιαστικός αναγκασμένος να ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού, ειδάλλως θα είχε κυρώσεις.

Exit mobile version