ΑΡΗΣ

Άρης: Απίστευτη «έκρηξη» Καρυπίδη στο γκολ (vid)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πανηγύρισε έξαλλα το γκολ-χρυσάφι που σημείωσε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΛ και το οποίο χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Άρης: Απίστευτη «έκρηξη» Καρυπίδη στο γκολ (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Η πρόκριση επί της ΑΕ Λεμεσού ήταν εξαιρετικά σημαντική για τους «κίτρινους». Παίκτες, Σάββας Παντελίδης και οπαδοί έζησαν με μεγάλη αγωνία την χθεσινή (1/8) αναμέτρηση. Πιο πολύ από όλους βέβαια ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επένδυσε πολλά φέτος σε παίκτες και βελτιωτικά έργα σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Νέο Ρύσιο και σίγουρα ήθελε τα ανοίγματα αυτά να πιάσουν τόπο.

Κάτι που τελικά συνέβη καθώς ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Κυπριακής ομάδας χάρη στο πέναλτι που εξασφάλισε ο Μπράουν Ιντέγε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νικολά Ντιγκινί.

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο κυπριακής ιστοσελίδας που δείχνει τον Καρυπίδη να πανηγυρίζει έξαλλα το τέρμα αυτό βγάζοντας όλη την πίεση και το άγχος που είχε.

Μάλιστα και ο ίδιος το ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram, συνοδευόμενο από τη  φράση στα αγγλικά «trust me», δηλαδή«εμπιστευθείτε με», με τους οπαδούς του Άρη να τον αποθεώνουν στα σχόλιά τους.

Εξάλλου λίγες ώρες αργότερα ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τραγουδούσε μαζί με την αποστολή στο πούλμαν την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα…», κάνοντας tag στο AREMOVIC.

Exit mobile version