ΑΡΗΣ

Άρης: Αποχαιρέτησε ο Φετφατζίδης – Τα τυπικά για τις ανακοινώσεις

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν. Ο Φετφατζίδης, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για ευνόητους λόγους αποχαιρέτησε σήμερα (29/6) τους συμπαίκτες του και αναχωρεί πλέον για την Αθήνα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με φόντο την μεταγραφή του στην...

Φετφατζίδης
Φετφατζίδης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν.

Ο Φετφατζίδης, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για ευνόητους λόγους αποχαιρέτησε σήμερα (29/6) τους συμπαίκτες του και αναχωρεί πλέον για την Αθήνα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με φόντο την μεταγραφή του στην Αλ Αΐν.

Ο Άρης συμφώνησε σε όλα με την πλευρά της Αλ Αΐν, η οποία κατέθεσε πρόταση, που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, με την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του διεθνούς άσου.

Να θυμίσουμε ότι ο Φετφατζίδης έβαλε την υπογραφή του σε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα φτάσει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια!

Exit mobile version