ΑΡΗΣ

Άρης: Απολογήθηκε ο Σούντγκρεν, απόψε η απόφαση του Καρυπίδη

Τη θέση του στην ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά το θέμα που προέκυψε το τελευταίο διάστημα με τον Σουηδό μπακ.

Τη θέση του στην ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο Σούντγκρεν μετά το θέμα που προέκυψε το τελευταίο διάστημα με τον Σουηδό μπακ. Αποφασίζει ο Καρυπίδης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απολογήθηκε τη Δευτέρα (20/12) σχετικά με την απουσία του από το ματς με τον  ΟΦΗ, μετά τη γέννηση του παιδιού του. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αποφασίσει για την έκβαση της απόφασης.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός είχε επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαο Τουμαζάτο, στον οποίο και ανέλυσε τη θέση του για το περιστατικό και γιατί κράτησε αυτή τη στάση. Από την πλευρά του ο κύριος Τουμαζάτος του μετέφερε τη θέση της διοίκησης

Πλέον τις επόμενες ώρες θα ενημερωθεί ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων Θόδωρος  Καρυπίδης και λογικά ως το βράδυ θα έχουμε την απόφασή του.

Αν δηλαδή το θέμα θεωρηθεί λήξαν και ο 31χρονος δεξιός μπακ επιστρέψει από την Τρίτη (21/12) κιόλας στις προπονήσεις ή θα παρθεί κάποια άλλη απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο Σούντγκρεν έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό (20/12) εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό.

Exit mobile version