ΑΡΗΣ

Άρης: Άρχισαν τις ομαδικές προπονήσεις οι «κίτρινοι» (pics)

Άρης: Oλοκληρώθηκε τη Δευτέρα (18/5) η πρώτη ομαδική προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές τους «κιτρινόμαυρους».

Άρης: Άρχισαν τις ομαδικές προπονήσεις οι «κίτρινοι» (pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μετά το ρεπό της Κυριακής (18/5) ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα (18/5). Μάλιστα οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις ομαδικές προπονήσεις, καθώς από χθες (17/5) η Κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» στις ομάδες ώστε να προπονούνται μαζί.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Οπως άλλωστε μπορείτε ενα δείτε στις φωτογραφίες ο Μίχαελ Ένινγκ και οι συνεργάτες φορούν τις ειδικές προστατευτικές μάσκες της ΠΑΕ Άρης, ενώ και οι παίκτες τηρούν αποστάσεις ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Στέλνει στην κυβέρνηση τον φάκελο της δικαίωσης!

Τόσο όταν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο όσο φυσικά και όταν βρίσκονται σε κλειστούς χώρους, όπως τα αποδυτήρια και το εστιατόριο.

Φυσικά η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στον Γερμανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του να γυμναστούν καλύτερα και πιο άνετα και να φτάσουν έτσι πιο γρήγορα στην επιθυμητή ετοιμότητας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Να τονίσουμε οτι στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε σήμερα και ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν (ρήξη χιαστού).

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε στους λογαριασμούς της η ΠΑΕ Άρης, αλλά και του Τσαγκαλίδη.

 

Exit mobile version