ΑΡΗΣ

Άρης: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, που ταλαιπωρήθηκε από μαζικά κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες μέρες.  Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των νέων τεστ covid 19, τα οποία βγήκαν αργά το απόγευμα και ήταν αρνητικά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το από καρδιάς «αντίο» του Ούγκο Σόουζα στον Άρη: «Θα είμαι πάντα...

Άρης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ευχάριστα ήταν τα νέα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, που ταλαιπωρήθηκε από μαζικά κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες μέρες. 

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των νέων τεστ covid 19, τα οποία βγήκαν αργά το απόγευμα και ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το από καρδιάς «αντίο» του Ούγκο Σόουζα στον Άρη: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τεστ υποβλήθηκαν όλοι (παίκτες και προσωπικό), εκτός από τους δέκα που είχαν βρεθεί θετικοί τις προηγούμενες ημέρες, οι οποίοι και βρίσκονται σε απομόνωση.

Όλοι στην ομάδα έδειξαν την απαραίτητη υπευθυνότητα και ακολούθησαν πιστά τις εντολές του ΕΟΔΥ, προκειμένου να μην γίνει διασπορά του ιού.

Την Τρίτη (27/10) τα δέκα μέλη, παίκτες και προσωπικό που βρίσκονται σε καραντίνα θα υποβληθούν σε νέα επαναληπτικά τεστ.

 

Exit mobile version