ΑΡΗΣ

Άρης: Αύριο (10/8) η «πρώτη» προπόνηση – Αναλυτικά πρόγραμμα των «κίτρινων»

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Άρης: Αύριο (10/8) η «πρώτη» προπόνηση - Αναλυτικά πρόγραμμα των «κίτρινων»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διακοπές τέλος για τον Άρη. Η επέκταση της προηγούμενης σεζόν ελέω της πανδημίας έφερε πολύ πιεσμένες ημερομηνίες ενόψει της επόμενης, κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών.

Έτσι ο Άρης θα συγκεντρωθεί και πάλι τη Δευτέρα 10/8 ξεκινώντας την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βελτιωμένη πρόταση για Ματέο Γκαρσία ο Άρης, πιθανή η συμφωνία με τον Αστέρα»

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα από το οποίο ξεχωρίζει βεβαίως η αναχώρηση της αποστολής την Πέμπτη (13/8) για τη Νάουσα όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (10/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (13/08), η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδα μας, που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort», θα παραμείνει δύο εβδομάδες στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

* Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αύριο, Δευτέρα, θα ξεκινήσουν και τα εργομετρικά».

Exit mobile version