ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Κόρχουτ, αλλά με Ντιγκινί η αποστολή για την ΑΕΚ

Χωρίς τους Κόρχουτ - Σούντγκρεν στην αποστολή, θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, εν αντιθέσει με τον Ντιγκινί.

Άρης: Χωρίς Κόρχουτ, αλλά με Ντιγκινί η αποστολή για την ΑΕΚ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίχαελ Ένινγκ για το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει ο Άρης το Σάββατο (20/6, 21:30 – NS2) με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Κι αυτό καθώς εκτός βρίσκονται οι Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν αφού αντιμετωπίσουν ενοχλήσεις στο πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ούτε με… 1. 999.000» για Φετφατζίδη!

Βεβαίως το ζητούμενο είναι τουλάχιστον ο Ούγγρος μπακ που λογίζεται βασικός να μην έχει κάτι το ανησυχητικό και αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) στον ημιτελικό με την Ένωση.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Νικολά Ντιγκινί και μένει να δούμε αν ο Γάλλος αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή η απλά συμπληρώνει την 20άδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

* Οι Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν έμειναν εκτός αποστολής, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι».

Exit mobile version