Άρης: Δημοσίευμα στη Πολωνία εμπλέκει τον Λίντσεϊ Ροζ με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το κουβεντιάζουν.

Άρης: Δημοσίευμα στη Πολωνία εμπλέκουν τον Ροζ με τη Λέγκια, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το κουβεντιάζουν.

Άρης: Δημοσίευμα στη Πολωνία εμπλέκει τον Λίντσεϊ Ροζ με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το κουβεντιάζουν.

Άρης: Δημοσίευμα στην Πολωνία γράφει για ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Λίντσεϊ Ροζ.

«Ο Λίντσεϊ Ροζ του Άρη από τον Μαυρίκιο βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών της Λέγκια», αναφέρει το meczyki.pl. Οι Πολωνοί προσθέτουν ότι: «ο κεντρικός αμυντικός που γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά εκπροσωπεί τον Μαυρίκιο, είναι 29 χρονών, έπαιξε για τη Λυών, τη Μπαστιά, τη Βαλένσιεν, την Λοριέν, ενώ παίζει παίζει για την Αρη από το 2019, έχοντας φέτος 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα τονίζει ότι: «Ο Ροζ έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη, οπότε η Λέγκια θα πρέπει να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Προς το παρόν, Λέγκια και Άρης απέχουν πολύ από την επίτευξη συμφωνίας».

«Απόσταση» όπως γράφουν οι Πολωνοί δεν τίθεται, αφού ο Άρης επί του παρόντος δεν συζητάει καμία πώληση ποδοσφαιριστή του.

Οσο εκκρεμεί η απόφαση του CAS, οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπουν σε καμία διαδικασία συζήτησης και είναι λογικό, αφού αν τα νέα από την Ελβετία δεν είναι θετικά, το ρόστερ θα αποδυναμωθεί.

Οπότε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ: «Ο Ροζ, όπως και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν πωλείται»!

Διαβάστε επίσης

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 3-2: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ο Στέφανος πέταξε εκτός τον Γερμανό και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros!

Συγκίνηση! Ο Τσιτσιπάς έκλαψε στις δηλώσεις του! Όλα όσα είπε για τη μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Roland Garros