Άρης-ΔΕΘ: Το περίπτερο της ΠΑΕ και των Κινέζων του Καρυπίδη

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ΠΑΕ Άρης θα βρεθεί στη ΔΕΘ, ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι Κινέζοι με τους οποίους συνεργάζεται ο Καρυπίδης.

Δυναμικό «παρών» θα δώσει και στη φετινή ΔΕΘ η ΠΑΕ Άρης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι «κίτρινοι» θα έχουν και πάλι το δικό τους περίπτερο και έτσι οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν να δουν από κοντά τα διάφορα event που θα πραγματοποιηθούν.

Επίσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπηθούν και οι Κινέζοι συνεργάτες του Θόδωρου και της Ειρήνης Καρυπίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Προπόνηση και φιλικό με Βόλο

Πρόκειται για το Dongguan Pavilion  της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιχειρηματιών της Dong Guan που αποτελεί το 4ο μεγαλύτερο εξαγωγικό κέντρο της Κίνας .

Περισσότερες λεπτομέρειες σε επίσημη ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί είτε αύριο Τετάρτη (4/9), είτε την Πέμπτη (5/9). Να θυμίσουμε ότι τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία, με τους ανθρώπους του Άρη να περιμένουν πολύ κόσμο και αυτή τη χρονιά.

Όπως γίνεται αντιληπτό η συνεργασία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με τους Κινέζους επιχειρηματίες εξελίσσεται. Στόχος μέσα από τη ΔΕΘ είναι η συνεργασία αυτή να μεγαλώσει ώστε εμμέσως να βγει κερδισμένος και ο Άρης.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό οι Κινέζοι είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου. Εκτός του Χαριλάου, οι δύο πλευρές επισκέφτηκαν και τον δήμο Θεσσαλονίκης όπου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας που αφορά τον επιχειρηματικό τομέα και τον τουρισμό, παρουσία και της Ειρήνης Καρυπίδη, προέδρου της Hellenic Trade Council ενώ από πλευράς δήμου το «παρών» είχε δώσει ο Πέτρος Λεκάκης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.