Άρης: Δικαίωση της ΠΑΕ για Κουλουχέρη, δεν ανησυχεί για Τριανταφυλλάκο

Δικαίωση της ΠΑΕ Άρης και τυπικά για την προσφυφή του Κουλουχέρη, καμία ανησυχία για την αρχική δικαίωση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ καλεί την ΠΑΕ Άρης να καταβάλλει το μισό του ποσού των 27.468,88 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές στον πρώην παίκτη της ομάδας Βασίλη Τριανταφυλλάκο.  Οι άνθρωποι του Άρη δεν ανησυχούν ωστόσο καθώς πρόκειται για νέα απόφαση «τύπου Κοντοβά».

Άλλωστε σήμερα (1/12) επίσης η συγκεκριμένη επιτροπή αποφάσισε την απόρριψη της προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη, η οποία έρχεται ως συνέχεια στις αντίστοιχες αποφάσεις δικαίωσης των «κίτρινων» και για τους Φατί, Καπετάνο, Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό.

Έτσι ο Άρης γλίτωσε μια για πάντα από μεγάλα ποσά τα οποία διεκδικούσαν οι συγκεκριμένοι παίκτες και αυτό καθώς ανήκουν στην κατηγορία των προσφυγών που έγιναν μετά το 2016.

Οσον αφορά την υπόθεση Τριανταφυλλάκου, την απόφαση έλαβε και πάλι η ίδια δικαστής που είχε δικαιώσει (κακώς βάσει νόμου) και τον Κοντοβά.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση πάει για αναψηλάφηση με τους Θεσσαλονικείς να μην ανησυχούν και να θεωρούν το θέμα τυπικό.

O νόμος Κοντονή είναι ξεκάθαρος και αναφέρει ότι οι ΠΑΕ που υποχρεούνται να καταβάλλουν το 50% των οφειλόμενων είναι ίσως δημιουργήθηκαν μετά το 2017. Θυμίζουμε πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ συστάθηκε το 2016.

Παρακάτω η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης,μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ κατά της ΠΑΕ Άρης».