ΑΡΗΣ

Άρης: Δικός του ο Πίρσμαν – Φεύγει άμεσα από τον ΠΑΣ!

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον Άρη. Αφήνει τον ΠΑΣ άμεσα ο παίκτης.

Αρης: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον Άρη. Αφήνει τον ΠΑΣ άμεσα ο παίκτης. Σε συμβόλαιο 2,5 ετών ο παίκτης.
Αρης: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον Άρη. Αφήνει τον ΠΑΣ άμεσα ο παίκτης. Σε συμβόλαιο 2,5 ετών ο παίκτης.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Μπορεί να ήταν ανάμεσα σε περιπτώσεις που εξέτασε ο Ολυμπιακός, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα είχε φανεί που οδεύει το πράγμα. Οι κιτρινόμαυροι είχαν πατήσει γκάζι, ήθελαν άμεσα αριστερό μπακ και όλα δείχνουν πως θα το έχουν. Άμεσα όπως φαίνεται.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει Άρης πήρε προβάδισμα στην απόκτηση του Πίρσμαν, επειδή έκανε απευθείας προσέγγιση με τον παίκτη. Ο τελευταίος ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα από την 1η Γενάρη, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Βέλγος μπακ τα βρήκε πολύ γρήγορα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το θέμα προχώρησε ταχύτατα.

Άρης: Πότε πάει ο παίκτης – Τι θα πάρει ο ΠΑΣ

Με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κλειδωμένη, έμενε σε εκκρεμότητα αυτή με τον ΠΑΣ. Η ομάδα Ιωαννίνων ήθελε να μην χάσει τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα και το πέτυχε. Ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΣ σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε.

Ο 31χρονος Βέλγος αριστερός μπαμ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με τον Άρη, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες συμφώνησαν. Ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

Exit mobile version