ΑΡΗΣ

Άρης: Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Μήτρογλου!

Θετικά νέα προέκυψαν την Πέμπτη (25/3) για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος ανέβασε ρυθμούς κατά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Συγκεκριμένα ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο Κώστας Μήτρογλου έκανε θεραπείες, σήμερα (25/3) κατάφερε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι ο «Μητρογκόλ» υπέστη θλάση την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να...

Θετικά νέα προέκυψαν την Πέμπτη (25/3) για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος ανέβασε ρυθμούς κατά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θετικά νέα προέκυψαν την Πέμπτη (25/3) για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος ανέβασε ρυθμούς κατά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο Κώστας Μήτρογλου έκανε θεραπείες, σήμερα (25/3) κατάφερε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι ο «Μητρογκόλ» υπέστη θλάση την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να την ξεπεράσει.

Πλέον ο «Πιστολέρο» προσπαθεί να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Βικελίδης την Κυριακή (4/4, 17:15) για την 2η αγωνιστική πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα εκτός κανονικής προπόνησης έμειναν οι υπόλοιποι τραυματίες, Γκάνεα, Μπεναλουάν και Κάτσε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Πέμπτης 

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κώστας Μήτρογλου ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο».

Exit mobile version