ΑΡΗΣ

Άρης: Εκτός από το CAS συνεχίζει τις επαφές και στην Ελλάδα για την εξάλειψη του -6

Την προσπάθειά της σε όλα τα «μέτωπα» συνεχίζει η ΠΑΕ Άρης έως ότου πετύχει την τελική της δικαίωση στην υπόθεση Λάσκοφ. 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδης με τον Υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη

Μπορεί στην ΠΑΕ Άρης να προσέφυγαν στο CAS για το θέμα Λάσκοφ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του εγκαταλείπουν (ή έστω θέτουν σε δεύτερή μοίρα) τις άλλες νομικές οδούς.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» ο Καρυπίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε «ανοικτή» επικοινωνία με τους επιτελούς της Κυβέρνησης (και όχι μόνο) με στόχο την εξάλειψη της ποινής των -6 βαθμών.

Ειδικότερα μελετώνται όλες οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν ενώ ο Άρης διατηρεί το δικαίωμα για αίτηση αναψηλάφησης και ανάκλησης, όπως εξήγησε και ο νομικός της ομάδας κ. Μπιλίρης.

Παράλληλα ο κ. Καρυπίδης ξεκαθαρίζει πως ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχει αποδειχθεί «κύριος» απέναντι στον Άρη και πως αυτά που έχει πει τα έχει υλοποιήσει.

Εξάλλου κανονικά προχωράει και το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΠΑΕ Άρης στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Σύντομα άλλωστε θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος όσον αφορά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αυτά τονίζουν από την ΠΑΕ σε απάντηση όσων πιστεύουν πως οι εξαγγελίες έγιναν ως «πυροτέχνημα» στη ΔΕΘ.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ