ΑΡΗΣ

Άρης: Επιστρέφει στους «κίτρινους» ο Σαριόγλου

Χρέη γυμναστή στον Άρη αναλαμβάνει από τη Δευτέρα (29/6), έστω και προσωρινά, ο άμεσος συνεργάτης του Έκτορ Κούπερ, Αντώνης Σαριόγλου.

Άρης: Επιστρέφει στους «κίτρινους» ο Σαριόγλου
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το κενό του γυμναστή Λάζαρου Βαρδάκη που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο αναμένεται να καλύψει στον Άρη ο Αντώνης Σαριόγλου.

Από τη Δευτέρα (29/6) ο Έλληνας γυμναστής θα πιάσει και πάλι δουλειά στους «κίτρινους» εφόσον λάβει και το τελικό «οκ» από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Κι αυτό καθώς αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αργεντινού τεχνικού εδώ και χρόνια.

Βεβαίως το πιθανότερο είναι πως ο Σαριόγλου θα αποτελέσει προσωρινή λύση καθώς Κούπερ βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης νέας ομάδας και ο πρώτος έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Άρη οτι θα τον ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης – ΠΑΟΚ: «Κίτρινη» αποστολή χωρίς Λάρσον και Μαρτίνες!

Εκτός κι αν αυτή η ομάδα είναι κάποια Εθνική που μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στον Σαριόγλου θα μπορεί να εργαστεί και στους «κίτρινους».

Οι επαφές του Έλληνα γυμναστή έγιναν με τους ανθρώπους του Άρη τις προηγούμενες μέρες και στη συνέχεια με τον Μίχαελ Ένινγκ με το κλίμα να είναι θετικό.

‘Έτσι εκτός απροόπτου, από τη Δευτέρα, θα ντυθεί και πάλι στα «κίτρινα» του Άρη (όπως επί ημερών Κούπερ) αναλαμβάνοντας την εκγύμναση της ομάδας ως το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.

Ο «Θεός του πολέμου» βάζει στη δυναμικό του έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και που δεν χρειάζεται χρόνο προσαμοργής.

 

Exit mobile version