ΑΡΗΣ

Άρης: Έρχεται,υπογράφει και φεύγει για Άρνεμ ο Σάσα

Άρης: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναμένεται σήμερα Τρίτη (9/7) στη Θεσσαλονική προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κίτρινους

Άρης: Έρχεται,υπογράφει και φεύγει για Άρνεμ ο Σάσα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μία ακόμη μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρώσει σήμερα Τρίτη (9/7) ο Άρης. Ο λόγος για τον Λούκας Σάσα ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τότε θα γίνει παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στη συνέχεια αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία και το Άρνεμ προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή η οποία αυτές τις μέρες πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Βεβαίως με δεδομένο ότι ο Άρης θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 του μηνός, σημαίνει ότι ο Σάσα θα προλάβει μερικές μόνο προπονήσεις.

Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον Σάββα Παντελίδη και τους συμπαίκτς του μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Άλλωστε με δεδομένο ότι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς  έχει οριστεί για τις 25 του μηνός ο χρόνος πιέζει έντονα. Συνεπώς κάθε μέρα είναι πολύτιμη ώστε να αποκτηθεί η καλύτερη δυνατή χημεία μεταξύ των παικτών του νέου Άρη.

Εξάλλου, μαζί με τον Σάσα αναμένεται να ταξιδέψει τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ο οποίος αυτό το διάστημα δουλεύει στο… φουλ λόγω των μεταγραφικών απαιτήσεων της ομάδας.

Ομορφαίνει το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Από εκεί και πέρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει των αναμετρήσεων του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League. Σκοπός είναι η ιστορική έδρα της ομάδας να είναι έτοιμη για τα ματς αυτά και ήδη η πρόοδος των εργασιών είναι εντυπωσιακή, πλησιάζοντας μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος των κτιριακών υποδομών και παράλληλα επικεφαλής του έργου, ανάρτησε ένα βίντεο με πλάνα από το γήπεδο στα social media φανερώνοντας πως οι εργασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Επίσης έγραψε και ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε τις εργασίες ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των αγώνων».

Δείτε τις αναρτήσεις από το «Κλεάνθης Βικελίδης»:

Exit mobile version