ΑΡΗΣ

Άρης: Φεύγει ο Κόρχουτ, επιστρέφει στην Ουγγαρία

Επαναπατρίζεται για λογαριασμό της παλιάς του ομάδας, Ντέμπρετσεν, ο Μιχάι Κόρχουτ. Ο Ούγγρος μπακ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη σεζόν, καθώς ο Άρης δεν του κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης κι έτσι θα αποτελέσει παρελθόν, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλονίκη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκεί θα κάνει προετοιμασία ο Άρης Θα...

Άρης Κόρχουτ: «Θέλω να μείνω, από αυτό εξαρτάται η παραμονή μου»
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επαναπατρίζεται για λογαριασμό της παλιάς του ομάδας, Ντέμπρετσεν, ο Μιχάι Κόρχουτ.

Ο Ούγγρος μπακ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη σεζόν, καθώς ο Άρης δεν του κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης κι έτσι θα αποτελέσει παρελθόν, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκεί θα κάνει προετοιμασία ο Άρης

Θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για να την βοηθήσει να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά.

O 32χρονος μπακ ήταν βασικό μέλος της αρχικής ενδεκάδας του Άρη όσο αγωνίστηκε, καθώς μέτρησε συνολικά 52 ματς, με δύο γκολ και 3 ασίστ.

Άρης: Δεν «προχωρά» του Φούρμαν

Από κει και πέρα, όπως προϊδέασε στο χθεσινό του φύλλο το Sportime, δεν προχωράει η περίπτωση του Ντομινίκ Φούρμαν. Ο Πολωνός μέσος που «έπαιξε» για τους Θεσσαλονικείς δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, όπως προκύπτει από κύκλους της διοίκησης, αφού το κασέ του είναι πολύ υψηλό.

Exit mobile version