ΑΡΗΣ

Άρης: Η αποστολή για τον Ολυμπιακό!

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (28/11) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο, να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Κουέστα, αντί του Μπουσέ. Αντιθέτως εκτός είναι ο Κροάτης αμυντικός Τόνι Ντάτκοβιτς. Ο Άρης ανάφερει στην ιστοσελίδα του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί...

Άρης: Ζήτησε ξένους διαιτητές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (28/11) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο, να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Κουέστα, αντί του Μπουσέ. Αντιθέτως εκτός είναι ο Κροάτης αμυντικός Τόνι Ντάτκοβιτς.

Ο Άρης ανάφερει στην ιστοσελίδα του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σιαμπάνης, Κουέστα, Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Exit mobile version