ΑΡΗΣ

Άρης: Η ΠΑΕ κατέθεσε πλήρη φάκελο για το financial fair play

Τον πλήρη φάκελό της για Financial Fair Play κατέθεσε την Παρασκευή (7/8) στην UEFA η ΠΑΕ Άρης.
Άρης: Η ΠΑΕ κατέθεσε πλήρη φάκελο για το financial fair play

Τον πλήρη φάκελό της για Financial Fair Play κατέθεσε την Παρασκευή (7/8) στην UEFA η ΠΑΕ Άρης.

Οι άνθρωποι του «Θεού του πολέμου» αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα δικαιολογητικά, τα οποία και προσκόμισαν στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Με αυτό τον τρόπο ο Άρης θέλει να είναι εντάξει απέναντι στο FFP το οποίο εφαρμόζει η UEFA τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Η καρδιά δεν σε πηγαίνει στον Άρη;

Στόχος της είναι η εύρυθμη λειτουργία των ομάδων και την αποφυγή της αδικαιολόγητης κατασπατάλησης του χρήματος στην αγορά (πρέπει να υπάρχει ισορροπία εξόδων – εσόδων).

Έτσι η ΠΑΕ Άρης φρόντισε τα οικονομικά της να είναι νοικοκυρεμένα όσον αφορά τα έσοδα προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Η ΠΑΕ κατέθεσε πλήρη φάκελο για το financial fair play», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.