ΑΡΗΣ

Άρης: Η Σάλκε ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού – Στον «αέρα» το φιλικό της Παρασκευής

Η Σάλκε ανακοίνωσε πως ένα μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον Covid-19, συνεπώς το επικείμενο φιλικό με τον Άρη βρίσκεται στον... αέρα.
Άρης: Η Σάλκε ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού – Στον «αέρα» το φιλικό της Παρασκευής

Στον «αέρα» βρίσκεται το φιλικό του Άρη με τη Σάλκε που αναμενόταν να διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενο Παρασκευή (28/8).

Με ανακοίνωσή της, η Σάλκε έκανε γνωστό πως μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας επί αυστριακού εδάφους. Το άτομο αυτό του οποίου ούτε το όνομα ούτε η ιδιότητα (αν είναι παίκτης η μέλος του τιμ) τέθηκε σε καραντίνα.

Μάλιστα η Σάλκε ανακοίνωσε ότι το προγραμματισμένο για σήμερα (24/8) φιλικό παιχνίδι με τους Βούρτσμπουργκερ Κίκερς, αναβάλλεται

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σάλκε, Γιόχαν Σνάιντερ, δήλωσε: «Θα εφαρμόσουμε όλες τις υποδείξεις των Αρχών. Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της ομάδας μας αποτελούν προτεραιότητά μας».

Από εκεί και πέρα, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το φιλικό κόντρα στον Άρη, το οποίο βρίσκεται στον «αέρα».

Τις προσεχείς ώρες/μέρες αναμένεται ενημέρωση είτε από τους Γερμανούς είτε από τον Άρη για το αν τελικά το ματς θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Η Σάλκε ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού – Στον «αέρα» το φιλικό της Παρασκευής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.