ΑΡΗΣ

Άρης: Η UEFA και το Champions League ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον Μήτρογλου!

Γενέθλια έχει σήμερα 12 Μαρτίου ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός του Άρη είναι γεννημένος σαν σήμερα το 1988.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Έγιναν γνωστές οι 11άδες που επέλεξαν Άκης Μάντζιος και Μίλαν Ράσταβατς για το παιχνίδι των 17:15 (NS 2HD) στο «Βικελίδης».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γενέθλια έχει σήμερα 12 Μαρτίου ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός του Άρη είναι γεννημένος σαν σήμερα το 1988.

Έτσι ο Κώστας Μήτρογλου γιορτάζει τα 33 του χρόνια και όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί τα χρόνια πολλά.

«🎂: Σήμερα είναι τα γενέθλια του Κώστα Μήτρογλου!», αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» στις σελίδες που διατηρούν στο διαδίκτυο.

Κι αν για οι ευχές της ΠΑΕ Άρης ήταν αναμενόμενες, ευχάριστη εντύπωση προκάλεσαν οι ευχές από την UEFA!

Συγκεκριμένα η σελίδα του Champions League στο twitter, με αφορμή τα γενέθλια του «Πιστολέρτο» θυμήθηκε μερικά από τα ωραιότερα του γκολ, κυρίως με τον Ολυμπιακό, αλλά και ένα που είχε σκοράρει με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Συνολικά ο Μήτρογλου μετρά 14 τέρματα στο Champions League, τα 11 με τους Πειραιώτες και τα 3 με τους «Αετούς της Λισσαβόνας».

Δείτε παρακάτω τις δύο αναρτήσεις

 

Exit mobile version