ΑΡΗΣ

Άρης: Ιορδανοί οπαδοί δηλώνουν… Άρης, λόγω Αλ Τάμαρι!

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπατριώτες του, καθώς αρκετοί εξ αυτών «βομβάρδισαν» με σχόλια το Facebook της ΠΑΕ Άρης!

Άρης: «Επίθεση» από Ιορδανούς οπαδούς στο Facebook της ΠΑΕ λόγω... Αλ Τάμαρι!
Άρης: «Επίθεση» από Ιορδανούς οπαδούς στο Facebook της ΠΑΕ λόγω... Αλ Τάμαρι!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι και η διαφαινόμενη μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει προκαλέσει ενθουσιασμού μόνο στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», αλλά και στους Ιορδανούς!

Οπως αποδεικνύεται ο Αλ Τάμαρι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπατριώτες του, καθώς αρκετοί εξ αυτών «βομβάρδισαν» το Facebook της ΠΑΕ Άρης!

Προφανώς πληροφορήθηκαν ότι ο νυν παίκτης της Λέουβεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Θεό του πολέμου» κι έτσι έσπευσαν να συγχαρούν τους Θεσσαλονικείς για την μεταγραφή αυτή!

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί δηλώνουν ότι από εδώ και στο εξής θα υποστηρίζουν τον Άρη, ενώ άλλοι ρωτούσαν  σε ποια θέση βρίσκεται στη βαθμολογία, ευχόμενοι τα καλύτερα!

Έτσι έγινε ένας ωραίος διάλογος με τους οπαδούς των «κίτρινων» οι οποίοι προσπαθούσαν να τους κατατοπίσουν σχετικά με τη νέα ομάδα του Μούσα Αλ Τάμαρι (εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή).

Γενικότερα τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για τον ταλαντούχο εξτρέμ/φορ, ο οποίος θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες αν θα ντυθεί στα χρώματα του Άρη κι επίσημα.

Μένει πλέον να δούμε αν το καλό στις μεταγραφές με Κώστα Μήτρογλου και Νικόλα Ιωάννου θα… τριτώσει για τον Άρη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στην σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Facebook

Άρης: Αποστολή στην Τρίπολη με Μήτρογλου!

Exit mobile version