ΑΡΗΣ

Άρης: «Υπεύθυνος κτιριακών υποδομών ο Παντζαρτζίδης»

Η στενή και πετυχημένη συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την εταιρεία «Pantzartzidis group» φέρνει την αναβάθμιση του επικεφαλής της. Όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι» ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης ορίστηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών στον Άρη. Ως γνωστό η εταιρεία του κ. Πανταζαρτζίδη έχει αναλάβει όλα τα έργα αναμόρφωσης τόσο στο...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η στενή και πετυχημένη συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την εταιρεία «Pantzartzidis group» φέρνει την αναβάθμιση του επικεφαλής της. Όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι» ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης ορίστηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών στον Άρη.

Ως γνωστό η εταιρεία του κ. Πανταζαρτζίδη έχει αναλάβει όλα τα έργα αναμόρφωσης τόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και στο Νέο Ρύσιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης».

Δείτε παρακάτω μερικές αναρτήσεις του κ Παντζαρτζίδη μαζί με τον ισχυρό άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και από τα έργα σε Βικελίδης και Ρύσιο.

Exit mobile version