ΑΡΗΣ

Άρης – Καμαρά: Εκτός αποστολής στο Μαυριτανία – Τυνησία

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για το Μαυριτανία - Τυνησία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ

Ο Καμαρά με την Εθνική Μαυριτανίας
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Ο τραυματισμός του Καμαρά δεν ήταν σοβαρός, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για το αποψινό (σέντρα στις 22:00 ώρα Ελλάδας) εντός έδρας ματς με την Εθνική Τυνησίας για τα προκριματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονιος φορ είχε αποχωρήσει στο 60ο λεπτό του Τυνησία – Μαυριτανία 3-0, όμως μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής (10/10) ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης συμμετείχε στην προπόνηση που έκανε η Εθνική της χώρας του αποδεικνύοντας πως ήδη μετράει…μέρες για την επιστροφή του.

Πάντως σε κάθε περίπτωση με τον ερχομό του στην Ελλάδα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα υποβληθεί σε εξετάσεις και από το ιατρικό τιμ του Άρη.

Πάντως να αναφέρουμε ότι η Εθνική Μαυριτανίας με μόλις 1 βαθμό σε 4 ματς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, την ώρα που η Τυνησία έχει 10 και είναι πρώτη και η Ισημερινή Γουινέα έχει 7 και είναι δεύτερη.

Exit mobile version