ΑΡΗΣ

Άρης: Καμία ανησυχία αλλά προληπτικά τεστ

Ο Άρης παρακολουθεί, όπως όλος ο πλανήτης, την έξαρση του κορονοϊού και τις συνέπειες, που αυτός έχει στον αθλητισμό. Άμεσα αναμένεται η οριστική ανακοίνωση για αναβολή των play off κάτι, που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άμεσο μέλλον και θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν την κατάσταση αναλόγως. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπέλης: «Στην Ιταλία...

Άρης Το ματς της χρονιά για τον Άρη. Μέχρι τον τελικό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης παρακολουθεί, όπως όλος ο πλανήτης, την έξαρση του κορονοϊού και τις συνέπειες, που αυτός έχει στον αθλητισμό.

Άμεσα αναμένεται η οριστική ανακοίνωση για αναβολή των play off κάτι, που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άμεσο μέλλον και θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν την κατάσταση αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπέλης: «Στην Ιταλία το υποτιμήσαμε και το πληρώσαμε»

Η διαχείριση δεν αφορά μόνο το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Η υγεία όλων, φυσικά είναι πάνω απ’ όλα και στην ομάδα του Ένινγκ θα πάρουν τα μέτρα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες αναμένεται όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος να υποβληθούν στην απαραίτητη εξέταση όσον αφορά τον κορονοϊό, ασχέτως που κανένας δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες.

Exit mobile version