ΑΡΗΣ

Άρης: «Κομπλέ» ο φάκελος της ΠΑΕ για Ελλάδα κι Ευρώπη

Πλήρης θα είναι και αυτή τη χρονιά ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη! Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης ειδικότερα φυσικά ο Θόδωρος Καρυπίδης φρόντισαν να ρυθμίσουν και φέτος όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου ο σύλλογος να μην κανένα πρόβλημα στο θέμα αυτό. Όλες οι εκκρεμότητες και οι...

Πλήρης θα είναι και αυτή τη χρονιά ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πλήρης θα είναι και αυτή τη χρονιά ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης ειδικότερα φυσικά ο Θόδωρος Καρυπίδης φρόντισαν να ρυθμίσουν και φέτος όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου ο σύλλογος να μην κανένα πρόβλημα στο θέμα αυτό.

Όλες οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της εταιρείας είτε πρόκειται για οφειλές του παρελθόντος είτε τις τωρινές. Έτσι η ομάδα όταν έρθει η στιγμή θα καταθέσει κανονικά τον φάκελό της αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Άλλωστε ο Άρης έχει αυξημένες πιθανότητες να εξασφαλίσει και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και όλα δείχνουν ότι θα αυτό θα το πετύχει για 3η σερί χρονιά.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Τέλος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων.

Ο εκλιπών, που ήταν ομότιμος καθηγητής της νομικής του ΑΠΘ και με πλούσιο συγγραφικό έργο, είχε συνδέσει –μεταξύ άλλων- και δημοσιογραφικά το όνομά του με τον Σύλλογο μας (αρθρογραφούσε στα «Αθλητικά Νέα» του Νίκου Καμπάνη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Μπαίνει αποστολή ο Μήτρογλου, πάλι έξω ο Ματίγια!

Κάτι παραπάνω από «προτάθηκε», η περίπτωση Κρκιτς! (vid)

Exit mobile version