ΑΡΗΣ

Άρης: Μάντζιος – Μπεναλουάν, ανακωχή τέλος!

Άρης: Μάντζιος - Μπεναλουάν. Ένα ραγισμένο γυαλί που έγινε θρύψαλα!

Άρης: Κάταγμα έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιοχάν Μπεναλουάν και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Ο Γιοάν Μπεναλουάν δεν μπαίνει πλέον ούτε στην 20άδα. Ούτε όταν λείπει ο Φαμπιάνο!

Άρης: Κάπως διαφορετικά φάνηκε να ανατέλλει το 2022 για τον Γιοάν Μπεναλουάν, αλλά ο Ερμής έγινε και πάλι ανάδρομος για τον Γαλλοτυνήσιο κεντρικό αμυντικό των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μπεναλουάν, απόντος του Φαμπιάνο ξεκινάει βασικός το νέο έτος, στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Νικολαϊδης». Ο Άρης χάνει 2-0!

Ο Φαμπιάνο επιστρέφει, αλλά ο Μπεναλουάν είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

O Mπεναλουάν βλέπει το ονομά του και στην 20άδα που ανακοινώνει ο Άκης Μάντζιος και για το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Στη συνέχεια πέφτει «μαύρο». Ο Μπεναλουάν μένει εκτός αποστολής μόνιμα. Έμεινε Θεσσαλονική όταν ο Άρης πήγε στο Αγρίνιο και είδε από τις εξέδρες του «Βικελίδης» τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Βόλο. Στο τελευταίο μάλιστα, που πάλι ήταν εκτός ο Φαμπιάνο, ο Μάντζιος προτίμησε τον Ασλανίδη για βασικό!

Οι σχέσεις Μάντζιου – Μπεναλουάν δεν ήταν ποτέ καλές. Ούτε καν τυπικές.

Το ραγισμένο «γυαλί» μεταξύ των δύο αντρών, ακούγεται, οτι έγινε εντελώς θρύψαλα, όταν ο Μπεναλουάν ήταν από τους λίγους που εξέφρασαν την άποψη οτι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, μετά τις γκέλες με Απόλλωνα και Λαμία.

Exit mobile version