ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή για Τούμπα

Η αποστολή με την οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας την Κυριακή (28/11).

Όπως αναμενόταν ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή με την οποία ο Άρης θα πάει στην Τούμπα. Οι επιλογές του Μάντζιου.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε κι έτσι ο Άκης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1) με μία προπόνηση στο «Νέο Ρύσιο» στο οποίο παρέστη και ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος μίλησε στους παίκτες.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι οποίοι επίσης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Οπως επίσης και ο Λούμορ Αγκμπενιένου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

Exit mobile version