ΑΡΗΣ

Άρης: Με το βλέμμα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης Ολοκληρώθηκε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η...

ΑΡΗΣτος: Ας μην χαίρονται οι ανταγωνιστές του Άρη!
ΑΡΗΣτος: Ας μην χαίρονται οι ανταγωνιστές του Άρη!
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης Ολοκληρώθηκε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας πέταξε με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Μετά τη λήξη του αυριανού παιχνιδιού θα παραμείνει στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

 

Exit mobile version