ΑΡΗΣ

Άρης: Μέσα Γκάμα, Φαμπιάνο – Οι ομάδες που δόθηκαν δανεικοί οι μικροί

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν την Τετάρτη (1/9) Μπρούνο Γκάμ και Φαμπιάνο Λέισμαν καθώς ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα.

Xωρίς τον Φαμπιάνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτσι Γκάμα και Φαμπιάνο έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Άκη Μάντζιο τόσο για το φιλικό που δίνει ο Άρης την Παρασκευή (3/9) με τον  Ολυμπιακό όσο και για την έναρξη του πρωταθλήματος του προσεχές σαββατοκύριακο.

«Με τους Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ο Καμαρά συνέχισε τη θεραπεία).

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (αύριο, Πέμπτη, θα προπονηθούν το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης) περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, επιταχύνσεις με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής», Αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Οι ομάδες που δόθηκαν δανεικοί Ασλανίδης, Χατζηπιρπιρίδης Τσαγκαλίδης

Στο μεταξύ οι Κυριάκος Ασλανίδης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης παραχωρήθηκε στην Καλαμάτα –επίσης- με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Exit mobile version