ΑΡΗΣ

Άρης: Μέσα ο Δεληζήσης, χιαστό ο Τσαγκαλίδης

Φώναξε «παρών» ο αρχηγός των «κιτρίνων»

selfie Άρης Δεληζήσης
Δεληζήσης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιώργος Δεληζήσης έδωσε το «παρών» στη σημερινή (31/10) προπόνηση του Άρη και πρόσθεσε τον εαυτό του στις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός την Παρασκευή 1/11 θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (02/11, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένινγκ: Οι δύο παίκτες που παλεύουν να τον… πείσουν!

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Ν. Σμύρνης (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στην οποία συμμετείχε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Η μαγνητική που έκανε σήμερα ο νεαρός αμυντικός, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, έδειξε ρήξη χιαστού και μηνίσκου και τις επόμενες μέρες θα μπει στο χειρουργείο”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version