ΑΡΗΣ

Άρης Μεταγραφές: Αυτό είναι το πλάνο που έχει ο Καρυπίδης

Ο Άρης και οι μεταγραφές που θα κάνει τον Ιανουάριο έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του…

Ο Άρης και οι μεταγραφές που θα κάνει τον Ιανουάριο έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του…
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης Μεταγραφές: Τι θα κάνει ο Άρης τελικά σε ότι αφορά την ενίσχυσή του στις θέσεις που πονάει; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σε ότι αφορά το πλάνο που έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης για την ομάδα του.

Ότι πήρε, πήρε το καλοκαίρι και πάει για τον Ιανουάριο. Δεν ήταν και λίγα. Μιλάμε για 19-20 ποδοσφαιριστές και πάλι δεν είμαστε και σίγουροι. Με άλλα λόγια, χάθηκε το μέτρημα στον Άρη. Άλλοι βγήκαν, άλλοι θα βγουν, άλλοι ερωτηματικά και κάποιοι ούτε με… τάμα!

Ο Καρυπίδης πήρε μεταξύ των πολλών και πέντε εξτρέμ! Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Σαβέριο, Ζαμόρα και Κάρλον! Όσοι βάλουν στοίχημα οτι η πρώτη κίνηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα είναι ο φορ επειδή υπάρχει μόνο ο Μορόν, το έχουν χάσει ήδη!

Άρης Μεταγραφές: Αυτό είναι το πλάνο που έχει ο Καρυπίδης

Κι όμως. Η πρώτη μεταγραφή που θα κάνει (αν δεν την έχει κλείσει ήδη) τον Γενάρη, είναι εξτρέμ! Σουλεϊμάνοφ και Μενέντες είναι οι μόνοι που μέχρι στιγμής το δουλεύουν το μεροκάματο Ο πρώτος μάλιστα έχει όλο το πακέτο για να γίνει κάτι παραπάνω από τον αντί – Πάλμα

Κάποια στιγμή και ο Ζαμόρα, αλλά όπως προκύπτει από τις προπονήσεις, είναι ακόμα πολύ «άγουρος». Το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός δεν έχει «καεί».

Ο Σαβέριο που είναι εκτός δύο μήνες και ενδεχομένως να μείνει και άλλο τόσο, αφού κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα είναι έτοιμος, υπάρχει αλλά είναι σαν να μην υπάρχει! Ο Κάρλσον που παίρνει και κανά 650άρι, ήρθε για να γίνει ένα από τα ακριβότερα εξτρέμ στην ιστορία του κλαμπ, με υποτίθεται καπαρωμένη τη μια θέση.

Ο Σουηδός εκτός ότι δεν ήταν έτοιμος, συνεχίζει να μην είναι! Προετοιμασία δεν έγινε το καλοκαίρι και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις τον… περιμένουν το νέο έτος για 90λεπτο!

+Συνολικά 22 παίκτες αποχώρησαν στη διάρκεια της περυσινής σεζόν από τον Άρη (ελεύθεροι, δανεικοί ή με μεταγραφή).

+Με εξαίρεση ένα μικρό loan fee στην απόκτηση του Σλουλεϊμάνοφ δεν ξόδεψε χρήματα σε άλλες ομάδες για τις μεταγραφές του.

Exit mobile version