ΑΡΗΣ

Άρης: Μία ανάσα από την ανανέωση ο Μπρούνο Γκάμα!

Το οικονομικό χάσμα που υπήρχε στις επαφές του Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα γεφυρώθηκε. Πλέον, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν μετά τον Χαβιέ Ματίγια και ο Μπρούνο Γκάμα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κίτρινους». Ο Άγγελος Χαριστέας και ο Πορτογάλος μέσος, συναντήθηκαν και...

Μπρούνο Γκάμα
Μπρούνο Γκάμα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το οικονομικό χάσμα που υπήρχε στις επαφές του Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα γεφυρώθηκε.

Πλέον, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν μετά τον Χαβιέ Ματίγια και ο Μπρούνο Γκάμα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κίτρινους».

Ο Άγγελος Χαριστέας και ο Πορτογάλος μέσος, συναντήθηκαν και στο ραντεβού γεφυρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό χάσμα που είχε προκύψει στις προηγούμενες συναντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΑΡΗΣ και οι άλλοι 4…

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΠΑΕ Άρης, απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση του 32χρονου άσου και δεν αποκλείεται στο επόμενο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Φέτος, ο Μπρούνο Γκάμα, διανύει εξαιρετική σεζόν αφού είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη, έχοντας 11 συνολικά γκολ (δέκα στο πρωτάθλημα) και 4 ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Exit mobile version