ΑΡΗΣ

Άρης: Μια θέση ανοιχτή στην 11άδα για Παναθηναϊκό!

Δύο μίνιμουμ, οι αλλαγές που θα κάνει ο Μάντζιος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα δίλημμα έχει ο Άκης Μάντζιος όσον αφορά με την 11άδα που θα κατέβει ο Άρης στις 20.30 στο «Βικελίδης».
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα δίλημμα έχει ο Άκης Μάντζιος όσον αφορά με την 11άδα που θα παραταχθεί ο Άρης στις 20.30 στο «Βικελίδης».

Το ντέρμπι των «πιεσμένων». Αρης – Παναθηναϊκός στο πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν στο «Βικελίδης». Σέντρα στις 20.30, τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA.

Ο Άρης μετά τα δύο «στραβά» αποτελέσματα με ΟΦΗ και Ιωνικός καλείται να βγάλει αντίδραση. Πάσει θυσία αποτέλεσμα, ο στόχος κόντρα στους «πράσινους».

Οι αλλαγές στην 11άδα, είναι δεδομένες. Έχουν κλειδώσει οι 10 από τις 11 θέσεις.

Ο Ντένις θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και δεξιά τους ο Σούντγκρεν.

Η πρώτη αλλαγή, θα γίνει στο κέντρο. Ο Εντιαγέ δεν θα ξεκινήσει και παρτενέρ του Σάσα θα είναι ο Τζέγκο. Μπροστά τους ο Μπερτόγλιο, δεξιά ο Μαντίνι και φορ ο Καμαρά. Η δεύτερη αλλαγή στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης με τον Γκάμα να ξεκινάει βασικός αντί του Ιτούρμπε, αφού ο Ματέο Γκαρσία είναι μεν αποστολή, αλλά δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός.

«Παίζει» μια ακόμα αλλαγή στην 11άδα, στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σάκιτς δεν ήταν καλός στη Νίκαια. Ο Γκανέα διεκδικεί τη θέση. Ο Μάντζιος το σκέφτεται, αφού ο Ρουμάνος είναι μεν φουλ μπακ, αλλά ο Σάκιτς είναι πιο… επιμελής με τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Μάντζιος, μετά το… ελεύθερο Καρυπίδη να πάρει αποφάσεις για να αλλάξη η κατάσταση, άφησε εκτός αποστολής για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, τους Μπεναλουάν και Χαϊροβιτς, καθώς και τον Λούμορ που είναι τραυματίας.

Exit mobile version