ΑΡΗΣ

Άρης: «Μπάσιμο» από Ρουμανία για Λόπεζ – Κοιτάζουν κι άλλου οι «κίτρινοι»

«Εμπόδιο» για τον Άρη στην απόκτηση του Κριστιάν Λόπεζ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Ρουμανίας.

Άρης: «Μπάσιμο» από Ρουμανία για Λόπεζ - Κοιτάζουν κι άλλου οι «κίτρινοι»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το θέμα του βασικού επιθετικού απασχολεί έντονα τον Άρη καθώς μετά την πολύ κίνηση με την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου ο «Θεός του πολέμου» θέλει να τελειώνει άμεσα και με τον 11άδατο φορ του.

Μετά τις δυσκολίες στη περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου ο Άρης στράφηκε στον Κριστιάν Λόπεζ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από της Λας Πάλμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερυθρός Αστέρας: Κάνει πίσω για Μακέντα και λόγω… Ματέο Γκαρσία!

Οι διαπραγματεύσεις με τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, ωστόσο η «σφήνα» από άλλη ομάδα ήρθαν να κάνουν την υπόθεση δύσκολη.

Οπως επιβεβαιώνουν και από τον Άρη ομάδα από τη Ρουμανία έχει μπει δυναμικά για την απόκτηση του Λόπεζ, έχοντας μάλιστα καταθέσει ήδη δελεαστική πρόταση στον παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός έχει αγωνιστεί στο ρουμάνικο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με τη φανέλα της Κλουζ τη σεζόν 2015-16.

Πλέον ο Άρης τσεκάρει και τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχει στη λίστα του, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει δυνατά για τον Αρμάντο Σαντίκου ο οποίος μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Λεβάντε.

Exit mobile version