ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Γιώργος Μουκίδης ετοιμάζει τον νέο του ύμνο!

Βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε την δημιουργία νέου ύμνου για τον «Θεό του πολέμου». Με ένα όμορφο βίντεο η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι προσεχώς θα υπάρχει νέος ύμνος, τον οποίο θα επιμεληθεί ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μουκίδης (μετράει...

Βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε την δημιουργία νέου ύμνου για τον «Θεό του πολέμου».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε την δημιουργία νέου ύμνου για τον «Θεό του πολέμου».

Με ένα όμορφο βίντεο η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι προσεχώς θα υπάρχει νέος ύμνος, τον οποίο θα επιμεληθεί ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μουκίδης (μετράει πάνω από 200 τραγούδια που έχουν ερμηνευτεί από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής, είχε μιλήσει μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7 και αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καλό για τον Άρη.

Τότε ο συνθέτης είχε γράψει «Έρχεται…..!!!!!!!» προαναγγέλλοντας για κάτι πολύ καλό.

«Good things are coming soon… Stay tuned…», σημειώνει στο μήνυμά του ο Άρης που σημαίνει  «Καλά πράγματα έρχονται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι».

Θυμηθείτε τον τωρινό ύμνο που έχει ο Άρης, και τις αναρτήσεις για τον νέο ύμνο από τους κίτρινους και τον τον Γιώργο Μουκίδη.

Exit mobile version