ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Παντελίδης έκοψε Κιάλα και Νιενγκό

Ιδιαιτέρως σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία των Κλαούντιο Κιάλα και Λέο Νιενγκό στους κίτρινους. Λίγη ώρα μετά το φιλικό με τη Γάνδη, ο Σάββας Παντελίδης γνωστοποίησε πως οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Έτσι ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του με δύο παίκτες λιγότερους. Ο Ελληνας τεχνικός τους δοκίμασε για ένα...

Άρης: Ο Παντελίδης έκοψε Κιάλα και Νιενγκό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ιδιαιτέρως σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία των Κλαούντιο Κιάλα και Λέο Νιενγκό στους κίτρινους. Λίγη ώρα μετά το φιλικό με τη Γάνδη, ο Σάββας Παντελίδης γνωστοποίησε πως οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Έτσι ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του με δύο παίκτες λιγότερους.

Ο Ελληνας τεχνικός τους δοκίμασε για ένα διήμερο στην Ολλανδία, θέλοντας να διαπιστώσει αν μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη.

Μάλιστα σήμερα (6/7) πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Γάνδη (ο Άρης ηττήθηκε με 3-0), ωστόσο όπως διαπίστωσε ο Παντελίδης δεν ήταν ικανοί να προσφέρουν αυτά που θα ήθελε. Ο Κιάλα ήταν εκείνος που υπέπεσε στο πρώτο πέναλτι εις βάρος των κίτρινων, καθώς μόλις πέρασε στο ματς αντί του Ιντέγε τιμωρήθηκε με την εσχάτη των ποινών.

Θυμίζουμε πως ο Λέο Νιενγκό ήταν Βέλγος, Λέο Ντζένγκο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο 24χρονος έχει ύψος 1.73 μ. και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Λέουβεν. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ σε 509 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κιάλα είναι 21 ετών Ολλανδός Κλαούντιο Κιάλα και επίσης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο νεαρός άσος, ο οποίος έχει ρίζες από την Ανγκόλα, την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην ρουμάνικη CSMΛούγκοζ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 12 ματς, έχοντας απολογισμό 2 γκολ σε 663 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του χωρίς του δύο αυτούς ποδοσφαιριστές.

Exit mobile version