ΑΡΗΣ

Άρης: Ο σεβασμός των Κυπρίων για το… άντρο του «Βικελίδης»

Άρης: Η ατάκα του προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ για την ατμόσφαιρα που δημιουρούν οι οπαδοί των κίτρινων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Άρης: Ο σεβασμός των Κυπρίων στο... άντρο του «Βικελίδης»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί ο Άρης να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, ωστόσο ο σεβασμός που τρέφει η ΑΕ Λεμεσού για τους «κίτρινους» είναι μεγάλη.  Ένας βασικός λόγος είναι η δύναμη που προσδίδει στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη το «Κλεάνθης Βικελίδης», γήπεδο το οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενη Πέμπτη (25/7).

Ο προπονητής των Κυπρίων Ντούσαν Κέρκεζ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο πρόσφατο φιλικό των «κίτρινων» με τον Ατρόμητο που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σάββα Παντελίδη με 2-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βόσνιος τεχνικός έλεγε ότι αν με 10 χιλιάδες οπαδούς δημιουργείται τέτοια δυναμική ατμόσφαιρα, πώς θα είναι αν το γήπεδο γεμίσει;

Άλλωστε οι Κύπριοι έχουν πληροφορηθεί ότι το «Βικελίδης» είναι απόρθητο στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς ο Άρης μετράει 26 σερί εντός έδρας ματς χωρίς να γνωρίσει ήττα.

Γενικότερα στον Κέρκεζ έκανε εντύπωση η έδρα των Θεσσαλονικέων,  καθώς πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ειδικά μετά την προσθήκη κα τον court seats ο κόσμος από τη μεριά των πάγκων φτάνει ακόμη πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Το σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη (25/7) η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο και ενθουσιώδες Χαριλάου, καθώς τα εισιτήρια έχουν «εξαφανιστεί» από τις περισσότερες θύρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Δευτέρα (22/7) η ουρά στη μπουτίκ έφτανε μέχρι τη… θύρα 3 κι αυτό από το πρωί όταν ξεκίνησε η διάθεση ως αργά το απόγευμα!

Exit mobile version