ΑΡΗΣ

Άρης – ΟΦΗ: Το πρώτο γκολ του Ιτούρμπε ήταν «ασύλληπτο»! (vid)

Ο Χουάν Ιτούρμπε σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, κάνοντας το 3-1 επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο, με εκπληκτικό σουτ.

Ο Χουάν Ιτούρμπε σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, κάνοντας το 3-1 επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο, με εκπληκτικό σουτ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» στο Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε ο Άρης με το 3-1 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χουάν Ιτούρμπε ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα δεν ήταν ένα οποιοδήποτε γκολ, καθώς πρόκειται για ένα «ασύλληπτο» σουτ, απόδειξη της κλάσης του Ιτούρμπε.

Ο Παραγουανός έπιασε ένα σουτ συνδυασμό δύναμης και τεχνικής που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βάτερμαν.

Να τονίσουμε ότι σωστά ο διαιτητής Φωτιάς επενέβη και έδειξε κόρνερ για τον Άρη πριν το γκολ του Ιτούρμπε, καθώς σε ενέργεια του Μαντσίνι ο Γιαννούλης βρήκε καθαρά στο πόδι του παίκτη του ΟΦΗ. Ο επόπτης είχε δείξει άουτ υπέρ των Κρητικών.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς ο 28χρονος εξτρέμ δήλωσε: στην κάμερα της Cosmote TV: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα. Βάλαμε τα δυνατά μας, θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας».

Για το γκολ και την ενσωμάτωση του στην ομάδα: «Είχα τον τραυματισμό μέχρι τώρα. Μου κόστισε αρκετά αυτό το πρόβλημα στο γόνατο. Περιμένω στα επόμενα ματς να δείξω καλύτερο εαυτό και να κερδίσουμε. Αυτό θα φανεί».

Δείτε παρακάτω το γκολ του Ιτούρμπε που θύμισε την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρόμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Exit mobile version