ΑΡΗΣ

Άρης: Ομιλία Μάντζιου με συγχαρητήρια για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ – «Πρώτη» για τρεις (vid)

Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, έλαβαν την Τετάρτη (7/10) οι παίκτες του Άρη από τον Άκη Μάντζιο.

Άρης: Ομιλία Μάντζιου με συγχαρητήρια για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ - «Πρώτη» για τρεις
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, έλαβαν την Τετάρτη (7/10) οι παίκτες του Άρη από τον Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός συνάντησε τους παίκτες του μετά από δύο ημέρες καθώς τους είχε παραχωρήσει ρεπό και προέβη σε ομιλία. 

Παράλληλα ο Άκης Μάντζιος, αλλά και γενικότερα όλη η ομάδα του Άρη καλωσόρισε τρία νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Σιανέ Σίλβα (έτσι διευκρίνισε ότι προσφωνείται το μικρό του όνομα), Έργκις Κάτσε και Μάριο Σιαμπάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Χαρείτε την ανατροπή «κρατείστε» τον Άρη στην κορυφή!

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση κι βελτιώσαμε κάποια πράγματα που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των εθνικών ομάδων, αλλά και στους νέους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Άρης: «Η διακοπή θα μας κάνει καλό για πολλούς λόγους. Ήρθαν νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και θα μπορέσουν να προσαρμοστούν, ενώ θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλω. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε την ποιότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Και ο 50χρονος τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά μας αλλά και η ποιότητα μας».

Exit mobile version