ΑΡΗΣ

Άρης: Οπαδός των «κίτρινων» ο CΕΟ της Pfizer που ανακοίνωσε το εμβόλιο για το κορονοϊό!

Άρης: Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Pfizer ανακοίνωσε πως σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στον τομέα του εμβολίου κατά του κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού είναι Έλληνας! Ο λόγος για τον Αλβέρτο Μπουρλά, ο οποίος εργάζεται στην Pfizer εδώ και 27 χρόνια και εδώ και 1.5...

Οπαδός του Άρη ο CΕΟ της Pfizer που ανακοίνωσε το εμβόλιο για το κορονοϊό!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Pfizer ανακοίνωσε πως σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στον τομέα του εμβολίου κατά του κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού είναι Έλληνας! Ο λόγος για τον Αλβέρτο Μπουρλά, ο οποίος εργάζεται στην Pfizer εδώ και 27 χρόνια και εδώ και 1.5 (από τις αρχές του 2019) βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας.

Έχοντας γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, ο Αλβέρτος Μπουρλά είναι οπαδός του του Άρη! Την είδηση έδωσε ο  Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο κ. Σχοινάς είχε συναντηθεί προ ολίγων μηνών στην συμπρωτεύουσα με τον Μπουρλά και μεταξύ άλλων- όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία από κάτω- συζήτησαν και για τον «Θεό του πολέμου».

Ο κ. Σχοινάς, άλλωστε, είναι γνωστός… φανατικός Αρειανός.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα  στο twitter, και πιο κάτω ανάρτηση του κ. Μπουρλά για τα θετικά νέα που προέκυψαν σχετικά με τον εμβόλιο του COVID-19.

Exit mobile version