ΑΡΗΣ

Άρης: Όταν ο Λόκο Αμπρέου αποθεώθηκε από 7.000 Αρειανούς στο «Μακεδονία» (vids)

Στα 44 του, Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 26 ετών και 20 ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Άρης. Άρης: Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου που κρέμασε τα παπούτσια του φόρεσε τη φανέλα του Άρης τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα για 9 παιχνίδια στα οποία πέτυχε 5 γκολ και αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες....

Στα 44 του, Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 26 ετών και 20 ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Άρης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στα 44 του, Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 26 ετών και 20 ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Άρης.

Άρης: Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου που κρέμασε τα παπούτσια του φόρεσε τη φανέλα του Άρης τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα για 9 παιχνίδια στα οποία πέτυχε 5 γκολ και αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες. Συνολικά με τους «κιτρινόμαυρους» αγωνίστηκε για 717 λεπτά.

Αυτό που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων ήταν η υποδοχή που είχαν στήσει οι οπαδοί του Άρη για να τον υποδεχτούν.

Ήταν 19 Ιουνίου του 2009 όταν ο Σεμπάστιαν Αμπρέου γνώριζε πρωτοφανή αποθέωση από περίπου 7.000 Αρειανούς, γεγονός που είχε προκαλέσει αίσθηση κι εκτός Ελλάδας.

Ακόμη και ο ίδιος ο Ουρουγουανός, παρότι «τρελός» Λατίνος και συνηθισμένος στις εντυπωσιακές κερκίδες των γηπέδων της Λατινικής Αμερικής δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που έβλεπε.

Μάλιστα ακόμη και ο Ανδρέας Βγενόπουλος που τότε ετοίμαζε την Παναθηναϊκή Συμμαχία (στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός), στην συνέντευξή Τύπου που είχε παραχωρήσει, είχε φέρει ως παράδειγμα ενότητας και δυναμικής, την υποδοχή αυτή.

Άρης: Θυμηθείτε παρακάτω αυτές τις στιγμές, από την υποδοχή, την παρουσίαση και τα γκολ που πέτυχε ο Αμπρέου

Exit mobile version